Dice kondigt 'grootse veranderingen' aan voor Star Wars Battlefront 2 | Gamer.nl

Dice kondigt 'grootse veranderingen' aan voor Star Wars Battlefront 2 | Gamer.nl

Ontwikkelaar Dice laat weten dat er grote plannen zijn voor Star Wars Battlefront 2.

De mededeling werd gemaakt op de website van Star Wars Battlefront 2. Volgens de developer komt er een nieuw progre ie-systeem dat feedback van de fans in rekening heeft genomen. Hierover komen meer details in maart. Ook komt er een nieuwe gamemodus genaamd Jetpack Cargo in februari. Hierin moeten twee teams van acht spelers het tegen elkaar opnemen met jetpacks. De modus is er voor een gelimiteerde tijd. Ten slotte komt er "binnenkort" een nieuw seizoen. De makers "hebben veel geleerd van seizoen één" en willen dat graag toepa en in het volgende seizoen. Wat dit precies gaat bevatten en wanneer de content gaat verschijnen is onduidelijk, maar het zal "binnenkort" bekend worden.

Verder deelt Dice in dezelfde post statistieken van afgelopen games. Zo speelden 42% van de spelers de kant van de opstandelingen terwijl 58% vocht voor de First Order. Daarentegen maakten spelers 18,5 miljoen takedowns als Finn terwijl ze er maar 8,2 miljoen maakten als Phasma.

Star Wars Battlefront 2 verscheen afgelopen november voor PS4, Xbox One en pc. De game kreeg rondom release veel kritiek om de lootboxes en het progre iesysteem. EA haalde voor release nog de mogelijkheid om lootboxes te kopen uit de game en heeft beloofd de game aan te blijven pa en.

Star Wars Battlefront 2
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou