Dice hint naar Battlefield-onthulling in juni

Dice hint naar Battlefield-onthulling in juni

Het is waarschijnlijk dat de nieuwe Battlefield-game in juni wordt onthuld.

Via het officiële Battlefield-account op Twitter werd daar naar gehint. In de tweet worden een aantal woorden genoemd die met het woord 'soon' (Engels voor 'binnenkort') rijmen, waaronder 'june' (juni) en 'boom' (boem). Hoewel het geen bevestiging is, lijkt een onthulling in juni dus aannemelijk. 

Dat later dit jaar een nieuwe Battlefield-game uitkomt - en volgend jaar een mobiele Battlefield-game - is eerder dit jaar al bevestigd door EA en Dice. Gamers wachten met spanning op de onthulling. Er gaan diverse geruchten, onder andere over de setting van het spel - volgens sommigen in de nabije toekomst - en de mogelijke onthullingsdatum.

De nieuwe Battlefield is in ontwikkeling bij Dice, alsmede Criterion en Dice LA. Electronic Arts Gothenburg helpt daarnaast mee met de ontwikkeling van de technologie achter de game. "Op dit moment polijsten en balanceren we het spel en maken we de best mogelijke Battlefield-game", zo stond in een recent persbericht. Er werden beschrijvingen gebruikt als "alles veranderende destructie", "gigantische gevechten" en "meer spelers en chaos dan ooit tevoren".

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb er weer zin in! Een van mijn favoriete games

0

Wel logisch tho want dan is natuurlijk de e3

0

Aanbevolen voor jou