Nieuws
Battlefield 2042

Dice deelt meer details over seizoen 4 en 5 van Battlefield 2042

Eerste details over de nieuwe maps gegeven

Geschreven door Michel Musters op
Dice heeft herbevestigd dat het Battlefield 2042 na het vierde seizoen blijft ondersteunen en heeft zelfs de eerste details van seizoen 5 gegeven.

Dat meldde het bedrijf in een nieuwe blogpost. "We hebben een mix van ervaren ontwikkelaars en mensen die voor het eerst betrokken zijn bij Battlefield werken aan het opnieuw tot leven wekken van de game."

Dice vervolgt: "In seizoen 5 gaan we erg leunen op voorgaande games en hoe ze in de wereld van 2042 kunnen opduiken. De nieuwe map voor seizoen 5 wordt een vergeten slagveld die we voorheen in Battlefield 4 zagen. Het is een overwoekerd gebied dat is overgenomen door vegetatie en de 2042-oorlog."

Hoewel het derde seizoen nu nog bezig is, zijn er ook wat nieuwe details over het aankomende vierde seizoen gegeven. Dat seizoen moet ergens begin 2023 beginnen. Zo moet het een kleinere map toevoegen aan de game die geschikt is voor gevechten van dichtbij. Het vierde seizoen gaat tevens de veertiende en tegelijk laatste Specialist toevoegen, al zijn daar nog geen details van bekend.

Tussendoor blijft Dice ook updates uitbrengen waarmee bestaande maps op de schop genomen worden. Update 3.1 moet later deze maand uitkomen en een nieuwe versie van Manifest toevoegen, terwijl update 3.2 begin volgend jaar Breakaway verbetert. Met die laatste update worden zoals eerder aangekondigd ook klassen toegevoegd aan Battlefield 2042 - alle Specialists worden daarin onderverdeeld.

Battlefield 2042

Dit artikel delen:

Lees meer

The Darkness-regisseur werkt mee aan MachineGames' Indiana Jones-spel De 10 beste PS5-games
1

Reacties op: Dice deelt meer details over seizoen 4 en 5 van Battlefield 2042

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • lennisdubbers

    • 3 december 2022 09:22
    Ze doen toch hun best maar inds ik groundwar speel in COD merk ik hoe saai ik battlefield eigenlijk vind.

    Hell let Loose geeft voor mij toch meer het battlefield gevoel van vroeger.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.