Diablo Immortal krijgt nieuwe updates na gesloten beta-test

Diablo Immortal krijgt nieuwe updates na gesloten beta-test

Sinds de gesloten beta-test van Diablo Immortal in oktober 2021 werkt het team achter de gratis mobile MMO-game aan nieuwe updates en verbeteringen na verkregen spelersfeedback. De game komt dit jaar nog uit.

Uit de gesloten beta bleek dat veel spelers zich verplicht voelde om voor bepaalde premiejagermissies (dungeon bounties) te groeperen met andere spelers om zo de missie te halen. Daarom zorgt een nieuwe update ervoor dat premiejagermissies exclusief solo worden. Zo kunnen spelers zelfs de keuze maken of zij de missie in hun eentje of in een groep willen spelen. 

Voor plundertochten en baasgevechten zullen er nieuwe moeilijkheidsgraden en betere matchmaking-opties komen. Hierdoor wordt de moeilijkheidsgraad van het spel een minder grote kloof tussen verschillende spelers en kan iedereen op zijn eigen niveau de uitdagingen aan. De plundertochten krijgen bovendien betere visuele- en functionele updates.

De Battle Pass is goed ontvangen. Wel garanderen de makers van Diablo Immortal dat de zorgen en frustraties omtrent de Boon of Plenty en de Legendary Gems opgelost zullen worden. Evenals de controller-ondersteuningsproblemen. Warbands worden uitgebreid voor groepen tot acht personen en ook diverse systeemupdates voor onder andere de Cycle of Strive en World Paragon zijn in de maak.


Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze game heeft vele malen meer diepgang dan bv Diablo 3. Dat is de reden dat ik zowaar een mobiele game als deze heel graag wil spelen.

0

@xeros heb je de beta gespeeld? Zo ja kun je dan uitleggen waarom je vindt dat het meer diepgang heeft? Ben toch ook wel nieuwsgierig naar deze game namelijk

0
test

@Ziminar nee dat niet helaas, maar wel streams en uitgebreide YouTube guides bekeken.

0

Hebben ze al iets gedaan voor iOS? Want als je wilt registreren dan is dat alleen nog voor Android.

0
test

@SaltyClaw Je beantwoord je eigen vraag al :P

0

Aanbevolen voor jou