De uitspraken die Bashiok deed in een vraag-en-antwoordsessie op Twitter waren onjuist, zo geeft hij nu toe: "Ken je dat, dat je soms dingen zegt die stom zijn en onjuist en dat mensen dan heel terecht boos worden en heel veel forumtopics aanmaken en discussies voeren en eisen maken met een aantal behoorlijk redelijke redenen voor het ding waarvan jij hebt gezegd dat het niet zal gebeuren, en dan blijkt dat je stom bent en onjuist en dat de dingen die je hebt gezegd compleet het omgekeerde zijn van wat eigenlijk klopt?"

"Ja. Dat is dus gebeurd. Er zijn openbare chatkanalen in Diablo III, tenzij er een ramp plaatsvindt waardoor we ze alsnog moeten verwijderen, want ze zijn al geïmplementeerd. Sterker nog, ze zitten in een aankomende patch voor de bèta, dus je kunt het zelf zien en ermee spelen."

Bashiok zegt niet te weten waardoor hij de onjuiste uitspraken kon doen, hij geloofde zelf dat ze klopten toen hij ze deed. Wel biedt hij zijn excuses aan en probeert hij in de toekomst niet zo "stom en onjuist" te zijn. In de komende weken komt er meer informatie over de chatfunctie, zo belooft hij.