Diablo III krijgt Followers als vervanging voor Mercenaries | Gamer.nl

Diablo III krijgt Followers als vervanging voor Mercenaries | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Followers komen in drie varianten: de Templar, Enchantre en Scoundrel. De eerste is vergelijkbaar met de Paladin-kla e uit het tweede deel, de Enchantre kan met spreuken spelers sterker maken en de Scoundrel schiet van veraf op vijanden. Aan de Followers kunnen vier van in totaal twaalf beschikbare vaardigheden toegekend worden. Ook kunnen zij wapens, ringen en een amulet dragen; de overige uitrusting zal automatisch beter worden naarmate de Followers meer ervaren worden.

Waar spelers in Diablo II hun huurlingen nog tegen betaling tot leven moesten wekken als zij onverhoopt doodgingen, daar raken de Followers in Diablo III slechts bewusteloos en staan zij maximaal vijftien tot twintig seconden later alweer op hun benen. Blizzard maakte onlangs bekend dat er in het derde kwartaal van dit jaar een bèta van het spel plaats zal vinden. Ook gaf de ontwikkelaar opnieuw aan dat het team van Diablo III nog altijd mikt op een release eind 2011, maar dat er nog geen beloftes worden gedaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou