Diablo III gratis voor alle WoW-jaarabonnees | Gamer.nl

Diablo III gratis voor alle WoW-jaarabonnees | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Dit is een beetje een getikt idee, maar ik ben de president van het bedrijf en ik mag af en toe getikte ideën hebben", aldus Blizzard's Mike Morhaime op Blizzcon vanavond. Het lidmaatschap kan vanaf nu van Blizzard's website worden gekocht.

Leden krijgen de volledige digitale versie van Diablo III, maar ook gegarandeerd toegang tot de bèta van de nieuwe World of Warcraft-uitbreiding, Mists of Pandaria. Daarnaast ontvangen leden ook een exclusieve in-game mount gebaseerd op Diablo's artwork, Tyrael's charger.

Blizzcon

Blizzcon is een festival van Blizzard dat twee dagen duurt en een viering is van alles dat met Warcraft, StarCraft en Diablo heeft te maken. Het festival is vanavond begonnen in Anaheim in de Verenigde Staten en bevat naast aankondigingen over nieuwe games en uitbreidingen ook optredens van de Foo Fighters, wedstrijden en gesprekken tu en Blizzard-ontwikkelaars.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou