Diablo 4 is vanaf 6 juni verkrijgbaar

Diablo 4 is vanaf 6 juni verkrijgbaar

Diablo 4 komt op 6 juni 2023 uit, zo heeft Blizzard aangekondigd.

Dat werd via een nieuwe trailer tijdens The Game Awards onthuld. Een paar dagen geleden lekte de releasedatum van 5 juni al uit, maar het blijkt dus om 6 juni te gaan.

Gisteren publiceerde The Washington Post een artikel waarin wordt verteld over de lange werkdagen van Blizzard-werknemers om het spel af te krijgen. De releasedatum van de game zou oorspronkelijk in april 2023 hebben gelegen, maar het team zou meer tijd nodig hebben. Blizzard zou het spel echter onder geen omstandigheden weer willen uitstellen.

Volgens het artikel worden werknemers gemotiveerd om zo lang mogelijke werkdagen te maken. Na release zouden werknemers bonussen kunnen ontvangen die deels zijn verbonden aan de prestaties van de game. "We moeten bepalen hoeveel pijn we onszelf willen doen om er voor te zorgen dat de game in een goede staat uitkomt."

Diablo 4 komt uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als het vrijblijvend blijft om meer te werken en er inderdaad mooie bonussen tegen over staan zou dat heel netjes zijn. Weet natuurlijk niet of het allemaal schone schijn is.

0
test

Ik heb wat "previews en first impressions" op YouTube gekeken en het bevalt me wel wat ik daar zag. Ga hem sowieso halen, maar ook hier even de reviews afwachten.

0

Aanbevolen voor jou