Diablo 4-bèta wordt in maart gehouden

Diablo 4-bèta wordt in maart gehouden

De bèta van Diablo 4 is speelbaar in maart.

Dat heeft Activision Blizzard bekendgemaakt. De vroege toegang voor spelers die de game vooraf bestellen begint op 17 maart en duurt tot 19 maart. Van 24 tot en met 26 maart is de bèta open voor iedereen. Spelers kunnen aan de slag in Fractured Peaks, de eerste zone van de game. De bèta beslaat de proloog en het volledige eerste hoofdstuk van de game. Level 25 is het maximaal te behalen niveau.

Codes voor de bèta kunnen worden verzilverd via diablo.com/beta. Na het invoeren van de code is het account van pc-spelers direct geverifieerd voor de bèta. Consolespelers krijgen een speciale downloadcode die in de winkel van de console ingevoerd moet worden.

Op 28 februari zendt ontwikkelaar Blizzard een eerste Developer Update-stream uit. Daarin worden meer details bekendgemaakt over de Stronghold- en Armorsystemen van het spel en de bèta. De stream wordt uitgezonden op de Twitch- en YouTube-kanalen van Diablo en begint om 20:00 uur Nederlandse tijd.

Diablo 4 komt op 6 juni uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De bèta is op alle platformen beschikbaar. 

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heb er heel veel zin in! En voor de standaard vraag alvast een antwoord: nee er zitten geen mtx in alleen zoals in Immortal

0
test

Heb de game voor valentijnsdag gekregen XD. Dus ik kan ook aan de beta beginnen. Op pc uiteraard

0

Aanbevolen voor jou