Nadat Brevik in een interview had aangegeven dat het team achter Diablo 3 naar zijn mening wat kansen had laten liggen, reageerde Wilson op Facebook in eerste instantie met "Fuck die loser".

"Ik heb recentelijk op Facebook een opmerking over Dave Brevik gemaakt. Ik wil duidelijk maken het ik erg veel spijt heb om wat ik heb gezegd", zo schrijft Wilson op het Battle.net-forum. "Ik verwacht meer van mijzelf dan dat ik mijn gevoel op zo'n botte manier uit en geen respect toon aan een mede-ontwikkelaar als Dave, terwijl het iemand is die met meer respect behandeld verdient te worden. Wat ik zei was uit woede, en ter verdediging van mijn team en de game. Mensen kunnen zeggen wat ze willen over mij, maar ik vat het niet licht op wanneer men afdoet aan de gedrevenheid en passie van het Diablo 3-team." 

Wilson prijst Brevik: "Dave is geweldig. Met Diablo en Diablo 2 heeft hij twee van de games die mij het meest hebben beïnvloed als ontwikkelaar, gemaakt. Ik respecteer zijn visie op Diablo, maar zoals hij al zei in het interview, moet het Diablo 3-team een visie uitwerken die bij ons past. Wij geloven in Diablo en zijn er in jaren van harde ontwikkeling achter blijven staan om de game een realiteit te maken."

Niet af

Wilson zegt ook dat Diablo 3 geenszins perfect is en dat de game nog verder wordt verbeterd. Met name zodra de game uitgespeeld is, blijft de game niet lang interessant genoeg, zegt Wilson. Het pas onthulde Paragon-systeem is volgens hem een stap in de goede richting.