Diablo 3 krijgt nieuwe content op PlayStation 4 en Xbox One | Gamer.nl

Diablo 3 krijgt nieuwe content op PlayStation 4 en Xbox One | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De patch ging eerder al live op pc en voegt onder meer The Vault toe. Wanneer een Treasure Goblin wordt verslagen, is er een kleine kans dat een portaal opent dat toegang geeft tot The Vault. Hierin krijgen spelers te maken met een nieuwe baas, Greed, en ligt verder vooral veel goud.

Rifts - waarin spelers golven aan monsters moeten zien te  verslaan - zijn nu ook als moeilijkere varianten speelbaar. Deze heten Greater Rifts en geven spelers de kans om Legendary Gems te vinden. Verder wordt Ramaladni's Gift als item aan het spel toegevoegd, een nieuw legendarisch item waarmee spelers een 'socket' kunnen toevoegen aan een wapen. Dit kan alleen wanneer het wapen nog geen socket heeft.

De gehele lijst aan aanpa ingen die de patch doorvoert, is te vinden op Battle.net. De update komt niet beschikbaar voor Xbox 360 en PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou