Diablo 3 Inferno-modus beter gebalanceerd door patch | Gamer.nl

Diablo 3 Inferno-modus beter gebalanceerd door patch | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Blizzard reageert hiermee op klachten van spelers die zeggen dat Inferno in vergelijking met Hell zo veel zou stijgen in moeilijkheidsgraad dat spelers hun uitrusting moeten vervangen door een betere uitrusting. Die zou vaak niet verkrijgbaar zijn zonder het Auction House te gebruiken of door net zo lang in Act IV op de Hell-moeilijkheidsgraad te blijven zoeken naar betere uitrusting.

De patch gaat de kans op het vinden van voorwerpen met een level van 61 tot 63 verhogen op de Hell- en Inferno-moeilijkheidsgraad. Daarnaast wordt Act 2 op Inferno makkelijker gemaakt om Act 1 beter op Act 2 aan te laten sluiten. Het spelen met een groep wordt ook makkelijker gemaakt, de extra schade die vijanden doen wanneer er meer spelers in de game zijn wordt minder. Naast verschillende andere aanpa ingen worden de kosten voor het repareren van level 60 wapens vier tot zes keer zo duur.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou