Diablo 2: Resurrected geplaagd door serverproblemen

Diablo 2: Resurrected geplaagd door serverproblemen

Diablo 2: Resurrected wordt geplaagd door serverproblemen.

Dat blijkt onder andere uit berichten op Reddit. Afgelopen zaterdag meldde Blizzard al 'noodonderhoud' te doen aan de servers van de game om de problemen op te lossen, maar gebruikers melden nog steeds problemen met inloggen op de remaster.

"We onderzoeken momenteel meldingen van loginproblemen. Onze excuses voor het ongemak", zegt het Europese Twitter-account.

Op het moment van schrijven melden sommige Europese spelers dat de servers weer online komen. Het is nog onduidelijk wanneer de problemen zijn opgelost.

Diablo 2: Resurrected verscheen in september voor pc, Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Je zou denken dat Blizzard als geen ander het rekensommetje wel zou moeten kunnen maken tegenwoordig, maar het blijft lastig om de man met de hand op de knip ervan te overtuigen dat je met teveel servercapaciteit moet beginnen in plaats van met te weinig.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Een standaard reactie, maar ik maakte niet het standaard argument waar die reactie op slaat.

0
test

DDOS op launch is een goeie manier om iets plat te gooien, want er zijn ook veel gewone gebruikers die steeds proberen in te loggen.

0

Aanbevolen voor jou