Deze week veel aanbiedingen in de PlayStation Store | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De artikelen die een gereduceerd tarief hebben gekregen zijn onder andere Map Pack 1 voor Call of Duty: World at War (tot 19 oktober 4,99 euro), Resident Evil 5 – Versus Mode (tot 22 oktober 2,99 euro) en Monster Hunter Freedom Unite voor de PSP (tot 22 oktober 20,99 euro). Daarnaast zijn enkele PlayStation 1-titels, waaronder Sim City 2000 en Theme Hospital, tot 22 oktober te downloaden voor 2,99 euro.

PlayStation 3

Naast deze afgeprijsde artikelen zijn vanaf nu de volledige spellen WipEout HD Fury – The Complete Pack (24,99 euro), .detuned (2,99 euro), Uno (9,99 euro) en Mushroom Wars (9,99 euro) beschikbaar voor de PlayStation 3. Het spel Buzz! heeft Space Quiz-uitbreiding ontvangen (4,99 euro) en voor het spel Lumine Supernova zijn het Holiday Pack (1,99 euro) en de Bundle Pack (3,99 euro) verschenen. De laatste is een bundel van het Cla ic Pack en het Holiday Pack.

PSP

Voor de PSP zijn vanaf vandaag de PSP Minis-titel Yeti Sports Pengu Throw voor 3,99 euro en de volledige titel Cover Girl voor 29,99 euro verkrijgbaar.

Een volledig overzicht van alle releases is te vinden op het Europese PlayStation blog.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou