Nieuws
The Callisto Protocol

Deze week meer info over horrorgame The Callisto Protocol

Van de maker van Dead Space

Geschreven door Michel Musters op
In de loop van deze week moet er meer informatie rondom horrorgame The Callisto Protocol worden onthuld.

Dat meldt Glen Scofield op Twitter. Hij was voorheen werkzaam bij Dead Space-studio Visceral Games en Sledgehammer Games en is de oprichter van zijn nieuwe studio Striking Distance, waar men al geruime tijd aan de nieuwe game werkt.

"Als je The Callisto Protocol nog niet op Twitter volgt is nu een goed. Verwacht komende week nieuws over de game", schreef hij afgelopen vrijdag. "Tot die tijd is hier een close-up van een van de wezens van ons getalenteerde personageteam."

The Callisto Protocol werd tijdens The Game Awards in december 2020 aangekondigd en is sindsdien niet getoond. Hoewel er nog weinig details zijn, is wel bekend dat het spel zich in de toekomst afspeelt in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter.

Striking Distance is onderdeel van PUBG Corporation. The Callisto Protocol moet zich dan ook in hetzelfde universum afspelen al PUBG: Battlegrounds. De game moet uitkomen op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Marvel's Midnight Suns krijgt leeftijdsclassificering in Zuid-Korea ‘Epic Games heeft kosten Alan Wake Remastered nog niet terugverdiend’
0

Reacties op: Deze week meer info over horrorgame The Callisto Protocol

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.