Harmonix heeft aangekondigd deze week een zevental Nirvana-nummers ter download aan te bieden voor Rock Band en Rock Band 2 op Xbox 360 en PlayStation 3. De nummers, Breed, Lounge Act, On a Plain, Polly, Something in the Way, Stay Away en Territorial Pissings, komen van Nirvana's tweede album Nevermind.

Nevermind was al vertegenwoordigd in Rock Band. Het nummer In Bloom zit standaard in Rock Band. Rock Band 2 bevat het nummer Drain You. Alleen de nummers Come as You Are, Lithium, Smells Like Teen Spirit en de geheime track Endless, Nameless ontbreken nog om Nevermind compleet te kunnen maken.

De bundel kost 880 Microsoft-punten (10,23 euro) op Xbox Live. Voor individuele nummers betaal je 160 Microsoft-punten (1,86 euro). De prijzen van de PlayStation-versie zijn op dit moment alleen nog bekend in dollars: 10,99 dollar voor het pakket en 1,99 dollar voor individuele nummers.

Morgen zullen de nieuwe Nirvana-nummers op Xbox Live verschijnen. Twee dagen later, op donderdag, zullen de nummers ook in de PlayStation Store verkrijgbaar zijn.