Nieuws
Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Deze personages zitten in de Character Collection van Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Geschreven door Marvin Toepoel op
TT Games en Warner Bros. Games onthullen de inhoud van de Character Collection-seizoenspas van Lego Star Wars: The Skywalker Saga.

Wanneer Lego Star Wars: The Skywalker Saga in april uitkomt, krijgen spelers direct toegang tot dlc gebaseerd op tv-serie The Mandalorian. Helaas zal Grogu, of Baby Yoda, niet een speelbaar personage zijn. De The Mandalorian-dlc is onderdeel van de Character Collection-seizoenspas, die in totaal zeven dlc-pakketten bevat.

De eerste pakketten die beschikbaar komen The Mandalorian (seizoen 1), Solo: A Star Wars Story, het Classic Characters-pakket en het Trooper-pakket. Naast Grogu en hoofdpersonage Mando bevat het The Mandalorian-pakket ook personages Greef Karga, Cara Dune, IG-11 en Kuill.

De toevoeging van Cara Dune is mogelijk controversieel. Actrice Gina Carano, die de rol vertolkt in de Disney+-serie, werd ontslagen na een reeks twijfelachtige socialemedia-posts met onder andere antisemitische en transfobische inhoud. Bedrijven als Hasbro en Funko hebben hun Cara Dune-actiefiguren al gecanceld, maar ze zit dus wel in Lego Star Wars: The Skywalker Saga.

Het Solo: A Star Wars Story-pakket bevat een jonge Han Solo, Chewbacca en Lando Calrissian, maar ook Qi’ra, Tobias Beckett en Enfys Nest.

Het Classic Character-pakket is zoals de naam doet vermoeden gebaseerd op de Original Trilogy, en bevat personages als Luke Skywalker, Princess Leia en Darth Vader. Dit pakket is óók gelijk op de releasedag van The Skywalker Saga beschikbaar voor pre-orders, en zal ook beschikbaar komen voor kopers van de Character Collection (vanaf 19 april).

Op 19 april kunnen spelers het Rogue One: A Star Wars Story-pakket aanschaffen, met daarin personages als Jyn Erso en K/2SO.

4 mei, een feestdag voor Star Wars-fans (“May the 4th be with you”), staat in het teken van een dlc-pakket dat gebaseerd is op het tweede seizoen van The Mandalorian, en een pakket dat gebaseerd is op animatieserie The Bad Batch. Onder andere Boba Fett, Moff Gideon en Bo Katan worden dan toegevoegd.

Wie het spel vooruitbesteld krijgt ook een exclusief speelbaar personage in de vorm van ‘Classic Obi-Wan Kenobi’.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga komt op 5 april uit voor pc, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S en Nintendo Switch.

Bron: Gamespress

Dit artikel delen:

Lees meer

Fallout 76 krijgt nog minstens vijf jaar lang nieuwe content Grand Theft Auto 5 kost tijdelijk 9,99 euro op PlayStation 5
1

Reacties op: Deze personages zitten in de Character Collection van Lego Star Wars: The Skywalker Saga

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Quadpus

    • 8 maart 2022 14:01
    Was de classic OWC niet enkel voor de digitale Nintendo Switch?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.