Nieuws
Xbox Series X

'Deze maand meer details over prijs en releasedatum PS5 en Xbox Series X'

Ook zouden Sony en Microsoft nog meer nieuwe games achter de hand hebben

Geschreven door Michel Musters op
Deze maand zouden Sony en Microsoft meer details geven over de releasedatum en prijs van de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Dat claimt Imran Khan, voormalige redacteur van Game Informer en presentator van Kinda Funny, in de nieuwe episode van Kinda Funny Gamecast. Hij zou hebben gehoord dat beide bedrijven deze maand meer details geven over de lanceringsdatum en prijs van de PlayStation 5 en Series X.

Daarnaast zouden beide bedrijven ook meer games voor de aankomende systemen tonen, al zou hij niet zeker weten of de games daadwerkelijk al in augustus onthuld worden. Wel zouden beiden bedrijven onverwachte titels aankondigen. Over Sony zegt hij: "Ze hebben nog een aantal dingen achter de hand waarvan ik erg verrast ben, en het zou mij niets verbazen als ze binnenkot meer tonen."

Er gaan al langer geruchten dat zowel Sony als Microsoft nieuwe livestreams in augustus op de planning hebben staan. Zo claimt journalist Jeff Grubb dat Sony ergens in de eerste helft van augustus een nieuwe State of Play uitzendt. Sony noch Microsoft hebben vooralsnog een nieuwe presentatie aangekondigd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 15:00 uur: We kronen de winnaars van onze Ghost of Tsushima Fotowedstrijd! Boek van gerenommeerd schrijver noemt Zelda: Breath of the Wild-ingrediënt
3

Reacties op: 'Deze maand meer details over prijs en releasedatum PS5 en Xbox Series X'

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Colt

  • 3 augustus 2020 12:20
  Aan één kant superirritant dat we nog zo weinig weten over die dingen, maar aan de andere kant heeft dat in-het-duister-tasten ook wel weer iets 😅 Zo blijft het wel in het nieuws

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Roy36NL

  • 3 augustus 2020 13:05
  Denk dat zowel het Sony als Xbox kamp echt wel hinder ondervinden van het COVID-19 gebeuren. Waardoor allerlei ideeën etc vertragingen oplopen. denk dat elk systeem in het release jaar nog met weinig echt baanbrekende dingen komt, maar we zullen het deze maand zien

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  hulstpower

  • 3 augustus 2020 14:30
  @Roy36NL phil spencer had al gezegd dat we het echt volgend jaar pas gaan merken ivm motion capture wat voor sommige games niet mogelijk was/is.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.