Deze herfst PC-bèta voor Section 8: Prejudice | Gamer.nl

Deze herfst PC-bèta voor Section 8: Prejudice | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De PC-bèta vangt nog deze herfst aan en laat spelers kennismaken met de nieuwe features in Prejudice, evenals de verbeterde Games for Windows Live-ondersteuning, die betere matchmaking en serverselectie biedt. Zij kunnen zich voor de bèta aanmelden via de officiële website van het spel. 

Section 8

Section 8: Prejucide is het vervolg op Section 8 en is net als zijn voorganger een futuristische multiplayer-shooter. De game draait om een grote oorlog op verschillende planeten. Om de oorlog naar hun hand te zetten, zet de aarde hun elite gepantserde eenheid – Section 8 – in om zich in de strijd te mengen. Deze supersoldaten kunnen voertuigen aanvragen en met verschillende tactische mogelijkheden de strijd naar hun hand zetten. De game komt in de eerste helft van 2011 uit voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou