Devolver Digital kondigt drie games aan op E3 | Gamer.nl

Devolver Digital kondigt drie games aan op E3 | Gamer.nl

Op de E3-persconferentie van Devolver Digital werden drie games en een plastic munt onthuld.

Tijdens de persconferentie drijft de presentatrice, Nina Struthers, de spot met lootboxes. De LootBoxCoin, een plastic munt, heeft dan ook een satirische ondertoon. Fans kunnen, als ze dat willen, de munt daadwerkelijk aanschaffen voor 150 dollar.

Bij de productbeschrijving wordt vermeld dat je er niets mee kunt kopen. Sterker nog: de aanschaf van een LootBoxCoin is compleet nutteloos, tenzij je een groot fan bent van Fork Parker, Nina Struthers en Devolver Digital en je je loyaliteit wil bewijzen.

Devolver Digital

Metal Wolf Chaos XD

Naast de munt werden ook videogames aangekondigd, waaronder Metal Wolf Chaos XD. Dit is een wereldwijde release van Metal Wolf Chaos, een game die in 2004 uitkwam en enkel speelbaar is op Xbox in Japan. In de game neemt men het als de president van Noord-Amerika op tegen de vice-president.

Devolver Digital werkt samen met General Arcade om de gameplay en graphics op te poetsen en 4K-resolutie te ondersteunen. Er is nog geen releasedatum, maar Metal Wolf Chaos XD komt dit jaar nog uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

My Friend Pedro - Bananas

Devolver Digital onthult My Friend Pedro - Bananas: een game waarin spelers in opdracht van een goedgebekte banaan door levels heen balletdansen terwijl ze vijanden overhoop schieten.

My Friend Pedro - Bananas komt in 2019 uit voor pc en Nintendo Switch.

SCUM

Tenslotte kondigt Devolver Digital SCUM aan. Een open wereld survival game waarin spelers gevangenen zijn op een eiland en bestookt worden door grote robots en andere gevangenen.

De game zal eerst in early acce verschijnen op Steam, maar wanneer dit gaat gebeuren is nog onbekend.

E3
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou