Devil May Cry komt naar de Switch

Devil May Cry komt naar de Switch

Capcom heeft de eerste Devil May Cry voor de Switch aangekondigd.

Dat deed het bedrijf via Twitter. In het bericht staat dat de game ergens deze zomer voor de Switch verschijnt. Op de officiële website die daarna lanceerde, valt te lezen dat de game alleen digitaal voor de console verkrijgbaar komt. Het is verder niet bekend in hoeverre de Switch-versie van het origineel gaat verschillen.

Devil May Cry verscheen in 2001 op PlayStation 2. Later kwam er een collectie van de franchise met deel 2 en 3 uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Het is niet bekend of de vervolgen ook naar de Switch komen.

Devil May Cry ontstond in eerste instantie als een nieuwe Resident Evil-game, maar het spel verschilde zo van die franchise dat het een geheel eigen serie werd. Het spel staat bekend om zijn stijlvolle, snelle actie en stoere hoofdpersonage in de vorm van Dante. Eerder dit jaar verscheen Devil May Cry 5 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eerste devil may cry was en is nog steeds erg goed. Van tijd tot tijd speel ik deze nog graag, al haak ik wel steeds vaker voor het einde af 😅. Misschien de moeite met betere graphics om deze nogmaals aan te schaffen. Beter dan mn PS2 versie dan

0
test

Ik vind het geweldige spellen om zo nu en dan eens een leveltje van te spelen maar ik hou het amper langer dan 2 levels achter elkaar vol. Ideaal dus voor on the go.

0

Aanbevolen voor jou