Deus Ex: Mankind Divided heeft online challenge modus | Gamer.nl

Deus Ex: Mankind Divided heeft online challenge modus | Gamer.nl

Een online challenge modus voor Deus Ex: Mankind Divided is vanavond onthuld. De modus heet Deus Ex Breach en moet een arcadeshooter voorstellen met levels, leaderboards en boosterpacks die met microtransacties gekocht kunnen worden.

De modus wordt ontwikkeld door een team binnen Eidos Montreal die de modus ook na de release van de game blijft ondersteunen. Na de release moeten er gratis nieuwe maps en wapens uitkomen voor Breach.


De modus speelt zich binnen de context van Deus Ex: Mankind Divided af in een vr-ruimte, vergelijkbaar met de vr-mi ies in Metal Gear Solid. Het zijn korte levels met verschillende mi ies, waaronder het hacken en verkrijgen van data en het elimineren van vijanden. 

Spelers kunnen card packs met modifiers kopen via microtransacties. Volgens de makers wordt hier voorzichtig mee omgegaan, want spelers kunnen de complete game spelen zonder extra geld uit te geven. De booster packs geeft spelers voordelen tijdens Breach, alsmede cosmetische aanpa ingen.

Deus Ex: Mankind Divided verschijnt op 23 augustus voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Gamer.nl plaatste vanavond een uitgebreide hands-on impre ie. Hierin wordt ook meer verteld over Breach.

E3 2016

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou