Nieuws
Deus Ex Mankind Divided

Deus Ex: Mankind Divided heeft online challenge modus

Deus Ex Breach bevat ook microtransacties

Geschreven door Michel Musters op

Een online challenge modus voor Deus Ex: Mankind Divided is vanavond onthuld. De modus heet Deus Ex Breach en moet een arcadeshooter voorstellen met levels, leaderboards en boosterpacks die met microtransacties gekocht kunnen worden.

De modus wordt ontwikkeld door een team binnen Eidos Montreal die de modus ook na de release van de game blijft ondersteunen. Na de release moeten er gratis nieuwe maps en wapens uitkomen voor Breach.


De modus speelt zich binnen de context van Deus Ex: Mankind Divided af in een vr-ruimte, vergelijkbaar met de vr-missies in Metal Gear Solid. Het zijn korte levels met verschillende missies, waaronder het hacken en verkrijgen van data en het elimineren van vijanden. 

Spelers kunnen card packs met modifiers kopen via microtransacties. Volgens de makers wordt hier voorzichtig mee omgegaan, want spelers kunnen de complete game spelen zonder extra geld uit te geven. De booster packs geeft spelers voordelen tijdens Breach, alsmede cosmetische aanpassingen.

Deus Ex: Mankind Divided verschijnt op 23 augustus voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Gamer.nl plaatste vanavond een uitgebreide hands-on impressie. Hierin wordt ook meer verteld over Breach.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekijk de hub van Deus Ex: Mankind Divided Watch Dogs 2 officieel onthuld
1

Reacties op: Deus Ex: Mankind Divided heeft online challenge modus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    The Chosen One

    • 9 juni 2016 00:24
    VR missions van MGS zijn erg vet. Laten we maar even afwachten wat dit wordt.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.