Deus Ex: Human Revolution krijgt Benelux Edition | Gamer.nl

Deus Ex: Human Revolution krijgt Benelux Edition | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deze extra's zijn onderverdeeld in twee extra contentpakketten. Het Explosive Mi ion Pack bevat een mi ie met een gastoptreden van een personage uit de eerste Deus Ex-game en geeft de speler een speciale granaatwerper, een apparaat om sloten mee te openen en een op afstand te detoneren explosief. In het Tactical Enhancement Pack zit een Huntsman Silverback dubbelloops jachtgeweer, het SERSR Longsword Whisperhead geluiddempend sluipschuttersgeweer en tienduizend extra credits om items mee te kopen.

De Benelux Edition vervangt de standaard editie van het spel en wordt zodoende aangeboden voor een adviesprijs van 59,99 euro. Naast deze Benelux Edition is Deus Ex: Human Revolution beschikbaar als Collector's Edition en Augmented Edition. Gisteren werd bekendgemaakt dat de game goud is gegaan, wat betekent dat deze klaar is om gedrukt te worden. Deus Ex: Human Revolution ligt 26 augustus in de winkels voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou