Deus Ex: Human Revolution komt 26 augustus naar Nederland | Gamer.nl

Deus Ex: Human Revolution komt 26 augustus naar Nederland | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder stond Deus Ex: Human Revolution nog gepland voor een release in het begin van 2011, later werd de game uitgesteld naar het fiscale jaar 2012, dat begint in april 2011. Deze besli ing werd vorig jaar genomen door het bestuur van Square Enix. Zij constateerden: "De tegenvallende verkoopcijfers van consolegames die we dit fiscale jaar hebben uitgebracht alsmede kritische feedback op [Final Fantasy XIV], heeft het bestuur doen inzien dat het versterken van de ontwikkelingscapaciteit van onze Digital Entertainment-tak de prioriteit heeft."

Deus Ex: Human Revolution

Deus Ex: Human Revolution, ontwikkeld door Eidos Interactive, is het derde deel in de serie en komt in navolging van Deus Ex uit 2000 en Deus Ex: Invisible Wars uit 2004. Human Revolution speelt zich af in het jaar 2027, eerder dan de andere delen, en draait om de beveiliger Adam Jensen. In de actie-RPG heeft Adam de beschikking over een uitgebreid vaardighedensysteem en geavanceerde apparatuur, zoals verschillende munitietypen, aanpasbare wapens en mechanische modificaties voor Adams lichaam. Spelers krijgen in de verschillende mi ies zelf de keuze hoe ze aan de slag gaan. Dit kan bijvoorbeeld vaak met brute kracht, door te sluipen of door personages in gesprekken te beïnvloeden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou