Deus Ex-DLC bevat vijf uur gameplay | Gamer.nl

Deus Ex-DLC bevat vijf uur gameplay | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Via de webpagina beantwoordt de ontwikkelaar vragen van bezoekers. Een van de vragen was hoeveel uur de DLC gaat duren. "The Mi ing Link duurt ongeveer vijf uur, al is dat afhankelijk van de speelstijl en de behoefte om alles te halen", aldus Eidos. Op dezelfde pagina schreef Eidos ook dat de DLC rond de 1,5 gigabyte groot is, er Achievements en Trophies zijn toegevoegd en dat er twee nieuwe personages worden geïntroduceerd, namelijk Belltower-medewerkers Netanya Keitner en Pieter Burke.

The Mi ing Link vult de periode van drie dagen in waarin hoofdpersoon Adam Jensen tijdens het hoofdverhaal verdwijnt. De DLC is alleen toegankelijk via het hoofdmenu van het spel en zal dus niet worden geïntegreerd in de bestaande verhalende campagne. The Mi ing Link staat gepland voor een release in de loop van volgende maand en verschijnt voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou