Deus Ex-DLC bevat door Eidos gemaakt eindgevecht | Gamer.nl

Deus Ex-DLC bevat door Eidos gemaakt eindgevecht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Je kan er nu voor kiezen om de baas te verslaan door een niet-dodelijke takedown uit te voeren", zo legt producer Marc-Andre Dufort uit. "Je kan hem ook van een afstand doden en je kan hem zelfs vermoorden zonder dat hij je gezien heeft." Dufort vertelt verder dat het eindbaasgevecht voor minder frustratie bij spelers moet zorgen, iets wat bij de bazen in de hoofdgame een veelgehoord kritiekpunt was. 

Eerder werd bekend dat niet Eidos Montreal, maar de studio Grip Entertainment verantwoordelijk was voor de eindbaasgevechten in de hoofdgame. De CEO van Grip Entertainment, Paul Kurszewski, gaf in een interview toe dat de gevechten moeilijk waren om te maken en dat hij voor het aanvangen van het project "niet veel wist van de wereld van Deus Ex". The Mi ing Link, dat volgende maand wordt uitgebracht, is enkel door Eidos Montreal ontwikkeld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou