Deus Ex-bedenker Warren Spector werkt aan compleet nieuwe IP

Deus Ex-bedenker Warren Spector werkt aan compleet nieuwe IP

Warren Spector, vooral bekend als ontwikkelaar van Deus Ex en System Shock, werkt aan een compleet nieuwe IP.

Dat doet hij samen met ontwikkelstudio OtherSide Entertainment. Er is nog weinig bekend over de aankomende game. Wel is er artwork getoond, dat hieronder te bekijken is.

Volgens Spector weten fans van zijn werk wat ze kunnen verwachten. "Een immersieve wereld en een innemend narratief waar spelers direct invloed op hebben via hun keuzes en speelstijlen. De ontwikkeling is nog in een vroeg stadium en we kijken er naar uit om binnenkort meer informatie te delen!"

Spector en OtherSide maken geen melding van het langverwachte System Shock 3. Die game werd in 2015 aangekondigd. Spector zou als creatief adviseur helpen aan het project. Na financiële problemen van uitgever StarBreeze zou het Chinese Tencent "de System Shock-franchise voorwaarts stuwen", maar inmiddels is er al enkele jaren niets van vernomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is er 1 om in de gaten te houden.

0

@Tokumei Uiteraard, maar niet omdat het van Warren Spector is. Ook Warren komt uit een ander tijdperk van game development en heeft in de moderne tijd eigenlijk alleen nog de Epic Mickey's weten te produceren. De rek is er naar mijn idee vanaf Deus Ex Invisible War behoorlijk uit. Maar ik laat me graag verrassen.

0

Aanbevolen voor jou