Detroit: Become Human-ontwikkelaar gaat multiplatform

Detroit: Become Human-ontwikkelaar gaat multiplatform

Het Chinese megabedrijf NetEase heeft in Quantic Dream geïnvesteerd, waardoor toekomstige games van de ontwikkelaar op meerdere platformen verschijnen.

De ontwikkelaar van games als Detroit: Become Human en Heavy Rain kan dankzij het geld dat NetEase in het bedrijf heeft gestopt aan de slag met nieuwe games. Volgens Quantic Dream-bazen David Cage en Guillaume de Fondaumière betekent dit dat hun games niet langer alleen op PlayStation-platformen uitkomen.

"Ons doel is om aanwezig te zijn op alle platformen waar er een publiek is die van onze ervaringen kan genieten", aldus Fondaumière. "We blijven natuurlijk voor PlayStation ontwikkelen, een platform die we heel goed kennen na twaalf jaar, maar we zullen ook op alle andere relevante platformen aanwezig zijn."

Het is niet duidelijk hoeveel geld NetEase in Quantic Dream heeft gestopt. Het Chinese internetbedrijf heeft eerder meer dan 100 miljoen dollar geïnvesteerd in een compleet nieuwe IP van Bungie, en werkt ook aan de mobiele Diablo-game voor Blizzard.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Spread your wings Quantic Dream. Dit is een van de weinige ontwikkelaars waar ik van hoop dat ze het lang vol blijven houden. Multiplatform kan ze sterker maken voor de komende jaren.

0

Mooi! Ik vind deze studio echt super, ze maken hele leuke games!!

0

Aanbevolen voor jou