Detroit: Become Human is meer dan acht miljoen keer verkocht

Detroit: Become Human is meer dan acht miljoen keer verkocht

Detroit: Become Human heeft de mijlpaal van acht miljoen verkochte exemplaren gehaald.

Dat onthult het officiële Twitter-account van het spel. De game verscheen op 25 mei 2018 exclusief op PlayStation 4 en is ontwikkeld door Heavy Rain-studio Quantic Dream. In november 2019 verscheen het spel ook in de Epic Games Store en op 18 juni 2020 op Steam.

In Detroit: Become Human besturen spelers drie personages. Het plot draait om een samenleving waarin androids naast mensen leven, maar de samenleving begint weerstand te bieden tegen de rechten van androids, terwijl laatstgenoemden juist los willen breken van hun eigenaren.

De game kreeg een 7 op Gamer. "Detroit: Become Human is een indrukwekkende game. De productiewaarden zijn ongekend, de personages angstig realistisch en de game heeft een stapel waanzinnige scènes. Als geheel houdt Detroit zich echter niet goed staande. Het overkoepelende verhaal wil teveel beslaan zonder daadwerkelijk iets te zeggen. Daarnaast kakt de game tussen de spannende scènes door erg in en zit de besturing te veel in de weg."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Fantastisch spel, erg mooie ervaring. Bijzondere review van gamer.nl wel moet ik zeggen, een 7 is echt veel te laag imho.

0
test

@nicster voor mij was dit spel een dikke 10, wat heb ik me hiermee goed vermaakt! Kan niet wachten op de nieuwe game van Quantic Dream, ook al heb ik niet zo veel met star wars.

0

Aanbevolen voor jou