Detroit: Become Human en Heavy Rain komen naar Epic Games Store

Detroit: Become Human en Heavy Rain komen naar Epic Games Store

Quantic Dream brengt zijn games, waaronder Detroit: Become Human, naar pc via de Epic Games Store.

Naast het vorig jaar op PlayStation 4 verschenen Detroit komen ook Heavy Rain en Beyond: Two Souls naar het platform. Laatstgenoemde twee games zijn van originele PlayStation 3-spellen. Alle drie de games zullen een jaar exclusief via de Epic Games Store verkrijgbaar zijn voordat ze ook op andere digitale winkels op pc kunnen verschijnen.

Co-CEO Guillaume de Fondaumiere bedankt Sony en is "dankbaar voor twaalf fantastische jaren van samenwerken met Sony Interactive Entertainment, en alles dat ze ons hebben laten maken en produceren". Guillaume laat weten dat Quantic Dream door deze zet hun games naar een grotere doelgroep kan brengen.

De drie games staan allemaal bekend om de nadruk op het narratief. De spellen zijn gevuld met allerlei momenten waarop spelers tijdig knoppen in moeten drukken of hun controller moeten bewegen. Een precieze release voor de games op de Epic Games Store is nog niet bekend; het is alleen duidelijk dat de spellen ergens dit jaar verschijnen.

Detroit: Become Human

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Waarom hebben we nog niets gelezen over hoe de Epic gamestore je steam profiel scanned en opslaat. En er zogenaamd 'niets' mee doet volgens epic? Maar OT: Detroid is echt een dikke game!

0
test

@casualkiller Omdat het helemaal niet interessant is? En Epic doet er ook niets mee, pas als jij aangeeft dat je de boel wilt importeren, dan pas wordt er de benodigde informatie verstuurd (waar Epic dan verder ook niets mee doet anders dan de koppeling voor steam voorzien). Het is heel normaal voor een hoop applicaties om configuratiefiles in te lezen van andere applicaties (om instellingen etc over te nemen). Enuh, als het zo'n probleem is, dan is het alsnog Valve die het probleem veroorzaakt, die slaat dus blijkbaar al die informatie niet versleuteld op. Het is gewoon van een mug een olifant maken, er is helemaal niets ernstigs aan de hand wat betreft die configuratiefile die door Epic overgenomen/uitgelezen werd.

0

@SuperDre Epic heeft helemaal niets in mijn steam bestanden te zoeken. En het is Epic die aangeeft dat de info versleuteld is, maar in realiteit gewoon met een hex-editor te bekijken. En "epic doet er niets mee" jesus ik wou dat ik zo naïef kon zijn.

0

@SuperDre Ik ben het met CasualKiller eens dat je dit niet zomaar toe moet staan. Sterker nog ik denk dat tegens de AVG is. Het werkt namelijk anders dan je denkt. De Epic launcher harvest die gegevens van Steam zonder jouw toestemmnig en zet het in een lokaal bestand, pas als je toestemming daartoe geeft worden deze gegevens verstuurd naar de servers van Epic. Dit is mijns inziens echt niet de manier waarop dit hoort te werken, uiterst klantonvriendelijk. “We only import your Steam friends with your explicit permission. The launcher makes an encrypted local copy of your localconfig.vdf Steam file. However information from this file is only sent to Epic if you choose to import your Steam friends, and then only hashed ids of your friends are sent and no other information from the file.” Bron: https://culturedvultures.com/epic-games-store-steam-data/ Dat is toch al een iets grotere mug, zeg maar te grootte van een hyena. Het is ook iets anders dan configuratiebestanden uitlezen, dit gaat om pure gebruikersdata. Daarbij heb je wel een punt dat het ook niet zo slim opgezet is van Valve, dat iedere andere applicatie dit kan uitlezen is op zijn zachtst gezegd erg slordig. Maar het kan toch niet zo zijn dat als de buurman zijn voordeur open laat staan het geoorloofd is om naar binnen te lopen en zijn huis leeg te halen?

0
test

Iedereen loopt wel te zeiken, maar vergeet het volgende. 70/30 vs 88/12 (65/35 zelfs met Unreal Engine)

0
test

@TheDeeGee wat zijn die nummers. Specifieker aub.

0

@armilo-theus Omzet verdeling Steam vs Epic store. Als je je game op steam verkoopt moet je 30% aan Valve afstaan. Op Epic store is dat maar 12%. Maar grote kans dat Epic dat percentage voor zichzelf gaan verhogen als ze de store voldoende hebben doorgeduwd in de markt.

0

Aanbevolen voor jou