Detroit: Become Human duurt 8 tot 10 uur | Gamer.nl

Detroit: Become Human duurt 8 tot 10 uur | Gamer.nl

De aankomende PS4-exclusive Detroit: Become Human heeft een speelduur van acht tot tien uur. Dat zegt David Cage in een interview met IGN.

De speelduur is daarmee volgens hem vergelijkbaar met eerdere games van Quantic Dream, zoals Heavy Rain en Beyond: Two Souls. Detroit zou echter meer replaywaarde bieden. Cage raadt spelers aan om de game eerst gewoon door te spelen en de consequenties van hun acties te aanvaarden. In een tweede playthrough kan de speler dan teruggaan en andere mogelijkheden ontdekken.

Tijdens de E3 werd onthuld dat het spel meerdere speelbare personages bevat, zoals dat eerder bij Heavy Rain ook het geval was. Cage onthult dat elk speelbaar personage in de game een android is. Door de acties van de speler kunnen de personages ook sterven, het spel zal dan gewoon verder gaan. "Er is geen 'game over' in dit spel," aldus Cage, "als je doodgaat met één personage, dan ben je die kwijt."

Volgens het studiohoofd is Detroit uitgebreider dan zijn eerdere spellen. "We proberen de grenzen te verleggen met bijna alles in het spel, van de graphics tot het vertakkende verhaal. De eerste scène in de game heeft zes verschillende uitkomsten, elk met zijn eigen consequenties." Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt.

E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou