Nieuws

Detective Pikachu-vervolg ‘bijna klaar om uitgebracht te worden’

Aldus een ontwikkelaar op zijn LinkedIn-profiel

Geschreven door Marvin Toepoel op
Volgens een van de mensen die aan Detective Pikachu 2 werkt is het spel bijna klaar om uitgebracht te worden.

De boodschap werd gespot door gebruikers van Famiboards. Op de LinkedIn-pagina van Jonathan Murphy, een senior game programmer bij Creatures Inc., is te lezen dat hij werkt aan “een onaangekondigd project dat release nadert, Detective Pikachu 2”.

Het spel heeft nog geen officiële releasedatum. Sinds Detective Pikachu 2 in 2019 werd aangekondigd door The Pokémon Company, nog voor het uitkomen van de gelijknamige film, is het stil rondom het project. Naar verluidt zal het avonturenspel verdergaan met het verhaal van zijn voorganger, maar de ontwikkelaar heeft nog geen officiële details naar buiten gebracht.

Het is ook onduidelijk of er een vervolg op de Detective Pikachu-film komt. Acteur Justice Smith, die een van de hoofdrollen vertolkt in de eerste film, zei eerder tegen Inverse dat hij niet verwacht dat het vervolg er komt. “Ik zou graag aan Detective Pikachu 2 meewerken”, zei hij, “[..] maar ik denk niet dat het gaat gebeuren. Maar wie weet? Ik ben zo’n grote fan, ik hoop het.”

Bron: Jonathan Murphy (LinkedIn)

Dit artikel delen:

Lees meer

'Zeventienjarige Brit opgepakt wegens hack Rockstar Games' Respawn Entertainment spreekt zich uit tegen lastigvallen van game-ontwikkelaars
0

Reacties op: Detective Pikachu-vervolg ‘bijna klaar om uitgebracht te worden’

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.