Details voor Darksiders 3-dlc onthuld | Gamer.nl

Details voor Darksiders 3-dlc onthuld | Gamer.nl

Uitgever THQ Nordic en ontwikkelaar Gunfire Games hebben details voor de dlc van Darksiders 3 onthuld. In de dlc worden de krachten van Fury op verschillende manieren op de proef gesteld.

In één van de mi ies wordt Fury uitgedaagd door een onbekend wezen die haar vaardigheden wil testen met een gevecht. Met het accepteren van de uitdaging krijgt Fury toegang tot een locatie die bekend staat als 'The Crucible'. Op deze locatie gaat Fury vechten tegen golven van vijanden om en kans te maken op nieuwe beloningen en items.

In een andere mi ie uit Vulgrim genaamd 'Keepers of the Void', moet Fury reizen naar de 'Serpent Holes' om een oude bedreiging te verslaan die zich daar bevindt. In de Serpent Holes bevinden zich verschillende puzzels en vijanden die niet kunnen wachten om Fury's vaardigheden te testen. Indien Fury erin slaagt om de mi ie te voltooien, wordt er een nieuw wapen vrijgespeeld uit de 'Hollows'. Daarnaast krijgt Fury een andere grote prijs; The Aby al Armor.

Darksiders 3

Eerder werd er een trailer voor Darksiders 3 uitgebracht die een specifieke vorm van Fury uitlichtte; The Force Hollow. Daarnaast maakte ontwikkelaar van Darksiders 3, Gunfire Games, bekend met een nieuwe game bezig te zijn genaamd Remnant: From the Ashes.

Darksiders 3 verschijnt op 27 november voor pc, Xbox One en PS4

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou