Details van seizoen 4 Call of Duty: Warzone en Vanguard gedeeld

Details van seizoen 4 Call of Duty: Warzone en Vanguard gedeeld

Activision maakt bekend wat spelers kunnen verwachten van de eerste helft van het vierde seizoen van Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Vanguard.

In de roadmap, te lezen op de Call of Duty-blog, staat alles wat spelers kunnen verwachten in de eerste helft van het vierde seizoen, genaamd Mercenaries of Fortune, met daarin content voor Warzone, Vanguard en Zombies. Ook zijn er enkele kleine updates voor alle drie aangekondigd, waaronder een update voor Ricochet Anti-Cheat. Seizoen 4 van Warzone en Vanguard start op 22 juni op alle platformen (pc, Xbox en PlayStation).

Eerder deze week onthulde Activision de nieuwe map van Warzone, Fortune’s Keep genaamd. Het was toen nog onduidelijk of die de huidige map (Rebirth Island) zou vervangen, maar Activision meldt nu dat dat niet het geval is. De nieuwe map wordt tegelijkertijd speelbaar met zijn twee voorgangers; spelers kunnen zelf selecteren op welke ze willen spelen. Zodra seizoen 4 start is Rebirth echter even niet beschikbaar, maar de map zal “kort” na de start weer terugkeren.

Fortune’s Keep introduceert zogenaamde Black Market Run Contracten, die spelers beloont met toegang tot speciale Buy Stations. Daarin zitten speciale items als de Sequencer Grenade en Nebula V Minigun. Daarnaast zal er tijdens Resurgence Battle Royale een nieuw evenement plaats kunnen vinden: Cash Extraction. Huurlingen proberen dan Cash van het eiland af te vliegen met een helikopter, maar de speler en zijn team kunnen daar een stokje voor steken door de huurlingen om te brengen en hun Cash te stelen.

De Ricochet Anti-Cheat-software krijgt ook een nieuwe update, die ervoor zorgt dat een speler wordt ontwapend zodra het erop lijkt dat hij valsspeelt; zijn wapen zal ineens verdwijnen. Activision zegt nog aan de software te werken om nieuwe cheatmethodes tegen te werken. 

Op de Caldera-map, waarvan de kaart eerder deze week werd onthuld, keert een bekend gebied terug, namelijk Storage Town uit Warzones originele map Verdansk. Deze zal geplaatst worden tussen de Mines, Airfield, Village en Dig Site. Er komen ook zogenaamde Points of Interest bij op de Caldera-map, onder andere in de vorm van nieuwe kampen.

Call of Duty: Vanguard krijgt op 22 juni een nieuwe map in de vorm van USS Texas 1945, die wordt omschreven als een ‘medium’ map. Later in het seizoen komt daar de map Desolation nog bij, wat een kleinere map is in een volgebouwd dorp. Ook komt er een nieuwe modus aan genaamd Blueprint Gun Game, een variant op de al bestaande Gun Game met louter wapens die beschikbaar zijn als Blueprint in het spel.

De Zombies-modus krijgt de map Shi No Numa, een remake van de map die voor het eerst te spelen was in Call of Duty: World at War. Tot slot komt er in dit seizoen een nieuwe Battle Pass, waarmee spelers allerlei cosmetische spullen kunnen vrijspelen. Ook voegt hij twee nieuwe wapens toe, die beschikbaar zijn op het gratis deel van de Battle Pass: de Marco 5 (SMG) en UGM-8 (LMG). Ook de Push Dagger en de Vargo-S Assault Rifle zijn vrij te spelen via in-game uitdagingen (en een te kopen bundel).

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou