Nieuws

Nieuwe Street Fighter 5-bèta begint op 22 oktober

Eindigt op 25 oktober

Geschreven door Aida . op
Details over de tweede Street Fighter 5-bèta zijn vrijgegeven. De bèta begint op 22 oktober en eindigt op 25 oktober. Dit laat Capcom weten.

Pc-gamers krijgen toegang tot de bèta wanneer zij Street Fighter 5 alvast aanschaffen op Steam. Spelers die de eerdere PlayStation 4-bèta gespeeld hebben, krijgen automatisch toegang tot deze nieuwe bèta. Mensen die de eerdere bèta niet hebben gespeeld, moeten zich via de PlayStation Store of via de officiele PlayStation-site inschrijven.

De bèta bevat cross-platform speelmogelijkheden tussen de PlayStation 4 en pc, hoewel pc-gamers pas op 24 oktober toegang krijgen tot de bèta, in tegenstelling tot PS4-spelers op 22 oktober.

In deze tweede bèta kan er met de personages Ken, Necalli, Vega en R. Mika worden gespeeld. Personages Rashid en Karin worden respectievelijk op 23 en 24 oktober speelbaar. Ryu, Chun-Li, Cammy, Birdie, Nash en M. Bison, die in de eerste bèta speelbaar waren, zijn niet beschikbaar in deze tweede ronde.

Verder test de bèta ranked matchmaking, leaderboards, een zoekfunctie en de optie Fight Money. Met laatstgenoemde speel je items vrij met in-game geld. Belangrijk om te weten is dat alle behaalde items en titels niet worden overgezet naar een volgende bèta of de uiteindelijke release van de game.

Eerder vandaag kwam de officiële trailer voor het personage Laura uit.

Bron: Eurogamer

Dit artikel delen:

Lees meer

Breng je vijanden in de war in CoD: Black Ops 3 Gebruik je intelligentie in Fallout 4
1

Reacties op: Nieuwe Street Fighter 5-bèta begint op 22 oktober

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Furyans

    • 10 oktober 2015 21:22
    Ik ben vroeger altijd streetfighter fan geweest maar wat is nu zo bijzonder aan deze? Ik vind de laatste titels allemaal maar hetzelfde ogen… Of lijkt dat alleen maar zo.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.