Nieuws
Pokemon Go

Details tweede Pokémon Go: Community Day-event bekend

Dratini staat centraal

Geschreven door Bob van der Laan op
Niantic heeft de details over het tweede Pokémon Go: Community Day-evenement bekendgemaakt. De pokémon die deze keer centraal staat is Dratini.

Tijdens het Community Day-evenement zal de zeldzame Dragon-type pokémon Dratini veel vaker verschijnen in Pokémon Go. Tijdens het evenement is het de bedoeling dat spelers afreizen naar het dichtstbijzijnde park, om daar op zoek te gaan naar Dratini.

De tweede Pokémon Go: Community Day gaat op 24 februari van start en tussen 11.00 uur en 14.00 uur Nederlandse tijd krijgen spelers de kans om Dratini te vangen, de Draco Meteor-move vrij te spelen door Dragonair te evolueren tot een Dragonite, driemaal de normale hoeveelheid Stardust te verdienen door pokémon te vangen. Verder zullen Lures maar liefst drie uur duren, in plaats van het standaard half uurtje.

Vorige maand konden Pokémon Go-spelers tijdens allereerste Community Day op jacht gaan naar Pikachu’s met de speciale ‘surf’-aanval, die normaal gesproken alleen door water-pokémon kan worden gedaan.

Verder krijgen Pokémon Go-spelers nog tot en met 16 maart de kans om de derde en laatste Legendary-pokémon uit de Hoenn-regio te vangen, Rayquaza.

Bron: Niantic

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Season 3 is van start gegaan in Fortnite: Battle Royale + alle details rondom het gloednieuwe nieuwe seizoen Chicken Dinners scoren met Asus
0

Reacties op: Details tweede Pokémon Go: Community Day-event bekend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.