Details tweede Pokémon Go: Community Day-event bekend | Gamer.nl

Details tweede Pokémon Go: Community Day-event bekend | Gamer.nl

Niantic heeft de details over het tweede Pokémon Go: Community Day-evenement bekendgemaakt. De pokémon die deze keer centraal staat is Dratini.

Tijdens het Community Day-evenement zal de zeldzame Dragon-type pokémon Dratini veel vaker verschijnen in Pokémon Go. Tijdens het evenement is het de bedoeling dat spelers afreizen naar het dichtstbijzijnde park, om daar op zoek te gaan naar Dratini.

De tweede Pokémon Go: Community Day gaat op 24 februari van start en tu en 11.00 uur en 14.00 uur Nederlandse tijd krijgen spelers de kans om Dratini te vangen, de Draco Meteor-move vrij te spelen door Dragonair te evolueren tot een Dragonite, driemaal de normale hoeveelheid Stardust te verdienen door pokémon te vangen. Verder zullen Lures maar liefst drie uur duren, in plaats van het standaard half uurtje.

Media has no description

Vorige maand konden Pokémon Go-spelers tijdens allereerste Community Day op jacht gaan naar Pikachu’s met de speciale ‘surf’-aanval, die normaal gesproken alleen door water-pokémon kan worden gedaan.

Verder krijgen Pokémon Go-spelers nog tot en met 16 maart de kans om de derde en laatste Legendary-pokémon uit de Hoenn-regio te vangen, Rayquaza.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou