Nieuwe details Star Wars Battlefront Death Star-dlc | Gamer.nl

Nieuwe details Star Wars Battlefront Death Star-dlc | Gamer.nl

EA heeft nieuwe details naar buiten gebracht over de aankomende Death Star-uitbreiding voor Star Wars Battlefront.

Eén van de toevoegingen die de uitbreiding met zich meebrengt is Battle Station. Dit is een compleet nieuwe modus waarin spelers het gevecht aangaan in drie verschillende fases met een ander doel.

De eerste fase brengt spelers de ruimte in voor ouderwetse dogfights tu en X-wings en A-wings van de Rebellen en TIE fighters en TIE interceptors van de Galactic Empire. Het doel van de Rebellen is om genoeg TIE fighters te verwoesten zodat een Y-wing het schild van een nabijgelegen Star Destroyer kan uitschakelen. Daarna kunnen de Rebellen een poging doen om de Star Destroyer neer te halen.

Als dat is gelukt verplaatst het gevecht zich naar de Death Star. Binnen de muren van de Death Star krijgen rebellen de taak om R2D2 te heroveren uit handen van de Galactic Empire. Chewbacca en Bo k mengen zich in deze fase ook in de strijd als twee nieuwe speelbare helden.

In de laatste fase gaan spelers weer terug de ruimte in om het lot van de Death Star voor eens en voor altijd te bezegelen. Ook in deze fase kunnen spelers hun team te hulp staan als twee helden. Luke Skywalker stapt daarbij in zijn speciale Red-5 X-wing en Darth Vader neemt plaats op de pilotenstoel van zijn TIE Advanced.

De Death Star-dlc voor Star Wars Battlefront komt in september uit. Naast de Battle Station-modus worden ook andere modi en maps verwacht in de uitbreiding.

Star Wars Battlefront
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou