Nieuws
Fortnite

Details rondom aankomend Fracture-evenement voor Fortnite uitgelekt

Het einde van Chapter 3 vindt zaterdagavond plaats

Geschreven door Michel Musters op
Details over het aankomende Fracture-evenement in Fortnite zijn uitgelekt.

Fracture is het evenement dat de derde Chapter van Fortnite deze zaterdagavond afsluit, waarna de vierde Chapter kan beginnen. Het was al bekend dat dit plaats zou vinden, maar de details over de inhoud zijn nog niet officieel onthuld.

Maar nu zijn er dus wel diverse details online verschenen. Zo zijn er audiofiles, artwork en andere assets uitgelekt. Er is bijvoorbeeld een audiofile die zo'n vier minuten beslaat, muziek en stemmen bevat die meer over het evenement prijsgeven. De artwork toont ook mogelijke situaties die spelers kunnen verwachten. Verder wordt de mogelijke naam van de vierde Chapter genoemd.

Gamer.nl heeft besloten de details over het evenement niet zelf online te plaatsen, maar mensen die zichzelf willen spoilen, kunnen de betreffende details op Reddit vinden.

Het is niet ongebruikelijk dat er details rondom Fortnite van te voren uitlekken, maar het gebeurt niet vaak dat een Chapter-afsluiter van te voren uitlekt. Men vermoedt dat een anonieme werknemer van Epic zelf de informatie naar buiten heeft gebracht, maar dit is niet bevestigd.

Het Fracture-evenement vindt aanstaande zaterdag om 22:00 uur Nederlandse tijd plaats in de game.

Dit artikel delen:

Lees meer

CD Projekt Red herbevestigt dat The Witcher-remake open spelwereld bevat Co-op-shooter Starship Troopers: Extermination onthuld
0

Reacties op: Details rondom aankomend Fracture-evenement voor Fortnite uitgelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.