Details over Rainbow Six Siege-uitbreiding Outbreak bekend | Gamer.nl

Details over Rainbow Six Siege-uitbreiding Outbreak bekend | Gamer.nl

Details van de aankomende Rainbow Six Siege-update Outbreak zijn bekendgemaakt door Ubisoft.

Outbreak wordt een gratis update voor Rainbow Six Siege die gedurende vier weken een nieuwe coöperatieve-modus brengt. Spelers kunnen samen met twee vrienden een mysterieuze bedreiging bevechten in Outbreak is tijdelijk speelbaar van 6 maart tot en met 3 april.

Het idee achter Outbreak draait om een geheimzinnige capsule die is neergestort uit de ruimte. Daar zat een gevaarlijke parasiet in die het gebied infecteert en de inwoners van het stadje in monsters verandert. Een quarantine houdt de infectie tegen, maar dit kan elk moment veranderen.

Er zijn verschillende monsters die recht op de spelers af rennen en zelfs door muren heen breken. Spelers moeten snel reageren maar ook slim en tactisch te werk gaan. De modus heeft twee moeilijkheidsgraden. In de moeilijkere stand staat friendly fire aan en zijn de monsters een stuk sterker.

Niet alle operators zijn beschikbaar in Outbreak omdat hun vaardigheden niet even relevant zijn. De volgende personages zijn beschikbaar: de twee nieuwe Operation Chimera Operators, Smoke, Ying, Buck, Kapkan, Ash, Doc, Tachanka, Glaz en de Recruit.

Tenslotte kunnen er vijftig cosmetische voorwerpen worden verzameld kunnen tijdens het evenement. Deze kunnen gevonden worden in de zogeheten Outbreak-packs. In elke pack zit een uniek voorwerp van de Outbreak-verzameling. Deze packs kunnen alleen gekocht worden tijdens het evenement en spelers krijgen na hun eerste wedstrijd Outbreak vier packs cadeau.

Meer informatie is te vinden op de Rainbow 6 Siege-website.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou