Nieuws

Details Phoenix Wright: Ace Attorney 6 bekendgemaakt

Advocaat spelen in een nieuw land

Geschreven door Aida . op
Capcom heeft de officiële site voor Phoenix Wright: Ace Attorney 6 online gezet. De site toont informatie over de nieuwe titel in de Phoenix Wright-serie.

Ace Attorney 6 vindt plaats in een mysterieus nieuw land waar mensen hun geloof plaatsen in de zielen van de doden. Door in het spel gebruik te maken van het nieuwe ‘Water Mirror’ systeem kunnen aanwijzingen naar boven worden gehaald.

De reden achter de setting in een nieuw land is dat de makers de scenes in de rechtszaal spannend willen houden. De manier waarop situaties kunnen veranderen van compleet hopeloos naar een volledige ommekeer blijft een van de belangrijkste dingen in de serie en komt dus ook in dit deel opnieuw voor. Het spel introduceert daarnaast een nieuw karakter met de naam Bokuto Zuani, wie fungeert als een gids voor Phoenix in het nieuwe land. Screenshots kunnen bekeken worden op de site van Capcom

Ace Attorney 6 kan voor het eerst gespeeld worden tijdens de Tokyo Game Show die plaatsvindt van 17 t/m 20 september en wordt uiteindelijk zowel in Japan als in het westen uitgegeven. Een officiële releasedatum is nog niet bekend.

Bron: Gematsu

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwsanalyse: Youtubers betaald voor misleidende XOne-reclame Star Wars Battlefront krijgt geen serverbrowser
0

Reacties op: Details Phoenix Wright: Ace Attorney 6 bekendgemaakt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.