Details overzetten oude nummers naar Guitar Hero 5 bekend | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Bezitters van de Playstation 3- en Xbox 360-versie van Guitar Hero 5 of Band Hero moeten een update downloaden om de eerder gedownloade nummers bruikbaar te maken voor het nieuwe spel. Deze update voegt dan wel gelijk nieuwe Guitar Hero 5-mogelijkheden toe aan de oude nummers.

Om de liedjes te kunnen gebruiken die op de fysieke schijfjes staan van World Tour en Greatest Hits moet de speler een unieke twintig-cijferige code invoeren die achterop de handleiding te vinden is. Al de nummers worden dan op de harde schijf van het systeem gezet, maar lo e nummers kunnen achteraf verwijderd worden. Voor deze service brengt de uitgever een 'minimaal' bedrag in rekening om de licentie van de oude nummers te vernieuwen. De hoogte van dit bedrag is echter nog niet bekend.

Ook op de Wii

De Wii-versie van Guitar Hero 5 heeft dezelfde ondersteuning, maar kent een paar aanpa ingen. Zo zullen alle eerder gedownloade nummers opnieuw gedownload moeten worden om ze gereed te maken voor Guitar Hero 5. Ook kunnen lo e nummers gekozen worden om van de schijfjes af te kopiëren naar het geheugen van de Wii of een SD geheugenkaart.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou