Details over zombie-DLC voor Red Dead Redemption | Gamer.nl

Details over zombie-DLC voor Red Dead Redemption | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Undead Nightmare kruipen spelers opnieuw in de huid van John Marston, die op zoek is naar een geneesmiddel tegen een uitgebroken zombieplaag die heel de omgeving in zijn greep houdt.

Meer zombies

"Naast een nieuw verhaal bevat het Undead Nightmare pack ook gloednieuwe soorten gameplay, wapens, zombiedieren, mythische wezens en een geheime locatie", aldus Rockstar. Ook zullen er met de DLC nieuwe multiplayermodi aan het spel toegevoegd worden. Het bedrijf heeft aangegeven binnenkort meer informatie over de uitbreiding vrij te geven.

Undead Nightmare kost 800 Microsoft-punten of 9,99 dollar. Voordat de DLC echter verschijnt zal Rockstar eerst nog het Liars and Cheats Pack uitbrengen, dat vanaf 21 september te downloaden is. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou