Update: Details over Mario Kart 8 voor Switch zijn nep | Gamer.nl

Update: Details over Mario Kart 8 voor Switch zijn nep | Gamer.nl

Update: De geruchten over de Switch-versie van Mario Kart 8 zijn nep. De maker van de doosjes heeft de originele afbeeldingen op Twitter gezet.


Origineel bericht: Nieuwe informatie over de Switch-versie van Mario Kart 8 is mogelijk uitgelekt via de Australische gameswinkel EBGames.

Op Reddit is een screenshot geplaatst van de Nintendo Switch-pagina op EBGames met hierop mogelijk de doosjes van drie games. Op de afbeelding van Mario Kart 8 voor Switch zijn een aantal details over deze versie te zien. Zo wordt duidelijk dat een compleet nieuwe Battle-modus wordt toegevoegd, die ontbrak in de Wii U-versie van Mario Kart 8. Hiernaast worden 24 extra banen en 10 extra personages toegevoegd aan de game.

De echtheid van de afbeelding is nog niet geverifieerd. Het is mogelijk dat dit daadwerkelijk is uitgelekt via EBGames. De andere mogelijkheid is dat een enthousiaste fan de doosjes zelf heeft gefabriceerd.

Veel is nog niet bekend over de Switch-versie van Mario Kart 8. In de aankondigingsvideo van de Switch is te zien dat spelers nu twee items tegelijk kunnen vasthouden en werd de toevoeging van King Boo als personage onthuld.

Meer informatie over Mario Kart 8 voor Switch kunnen we op 13 januari om 5:00 's nachts Nederlandse tijd verwachten. Nintendo houdt dat een uitgebreide presentatie over de lancering van de Switch.

Mario Kart Switch
Mario Kart Switch
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou