Details nieuwe update Driveclub bekendgemaakt | Gamer.nl

Details nieuwe update Driveclub bekendgemaakt | Gamer.nl

De details over update 1.27 voor racegame Driveclub zijn bekendgemaakt. Onder andere de Drift-modus is aangepast, waarin goed rijden wordt beloond en slecht rijden wordt bestraft. 

Ontwikkelaar Evolution geeft aan dat de verandering aan de Drift-modus misbruik in het spel moet tegengaan. Spelers krijgen betere en hogere scores als zij drifts goed en precies genoeg uitvoeren. Om iedereen gelijke kansen te geven op basis van deze nieuwe invoering, worden de leaderboards voor het driften gereset.

De update voegt daarnaast 25 nieuwe Elite Levels en Driver Levels toe. Daarnaast kunnen spelers ook kiezen uit 35 nieuwe Club Levels.

De nieuwste update voor de game installeert automatisch wanneer spelers het spel opstarten en een werkende connectie hebben met het PlayStation Network. Op 22 maart krijgen alle Driveclub-spelers een gratis Superbike: de Aprilia RSV4 RF ABS. Op diezelfde dag wordt ook een uitbreiding voor de game uitgegeven. Alle details zijn te lezen op de officiële Facebook-pagina van Driveclub. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou