Details multiplayer Dead Space 2 vrijgegeven | Gamer.nl

Details multiplayer Dead Space 2 vrijgegeven | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ook liet Probst weten dat de gameplay in de multiplayer wordt ingevuld aan de hand van bepaalde doelstellingen die de spelers moeten behalen.

Necromorphs

"Spelers krijgen niet alleen de kans om met het Sprawl Security Team te spelen, zij kunnen het ook eens van de andere kant bekijken en met de kwaadaardige Necromorphs spelen", vervolgt Probst. Hij legt uit dat ze hierbij kunnen kiezen uit vier verschillende soorten Necromorphs, te weten de Pack, de Lurker, de Spitter en de Puker, die ieder op een unieke manier spelen.

Het Sprawl Security Team heeft in iedere locatie een aantal taken die zij moeten volbrengen, terwijl de Necromorphs dit juist moeten voorkomen door hen "te achtervolgen, in de val te lokken en op te slokken." Beide kanten kunnen nieuwe wapens, uitrusting en speciale vaardigheden vrijspelen. Dead Space 2 staat gepland voor 27 januari volgend jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou