Nieuws
Star Wars Battlefront II

Details over tweede deel Han Solo-seizoen voor Star Wars: Battlefront 2 bekend

Met Millenium Falcon

Geschreven door Pablo Bool op
Details rondom het tweede deel van het Han Solo-seizoen zijn bekend. Een bekende modus en een nieuwe map komen 12 juni naar Star Wars: Battlefront 2.

Waar het eerste seizoen draaide om de nieuwe Star Wars-film The Last Jedi, is het tweede seizoen van Battlefront 2 geheel in Han Solo-thema.

De tweede helft van het seizoen brengt het nieuwe gebied 'Coaxium Mines of Kessel'. Coaxium is brandstof dat wordt gebruikt voor de hyperdrive van ruimteschepen. De meeste kennen de planeet Kessel misschien uit Episode IV: A New Hope, waar Han Solo zegt dat hij de Kessel-run met de Millennium Falcon in minder dan 12 parsecs heeft afgelegd. De locatie waar het kostbare goedje wordt gewonnen is dus speelbaar in volgende modi: Blast, Hero, Showdown, Heroes vs. Villains, en Extraction.

Extraction is de nieuwe modus in dit tweede deel van het seizoen en was voorheen ook speelbaar in de vorige Battlefront-game. Tijdens deze modus is het de bedoeling om een bepaalde plek in de map te verdedigen terwijl het andere team deze plek probeert in te nemen. Speelt men deze modus in de nieuwe Kessel-map, dan krijgt hij of zij te maken met belangrijke goederen die beschermd moeten worden. Deze goederen moeten namelijk in de Millenium Falcon worden geladen.

Kessel mijnen Star Wars Battlefront 2

Ook zijn er een aantal nieuwe cosmetische items die inspiratie opdoen van de laatste standalone Star Wars-film, Solo: A Star Wars Story. Zo zijn er jonge versies van Lando Calrissian, Han Solo en Chewbacca, maar kan men ook rondvliegen met de Millenium Falcon toen het schip nog in handen van Lando was.

Zie hier de volledige details over het tweede deel van het door Han Solo-geïnspireerde seizoen.

In het eerste deel van het seizoen, wat 16 mei naar de game kwam, werd het paleis van Jabba als speelbare map toegevoegd en kon men tevens aan de slag met speciale starfighter-gevechten.

Dit artikel delen:

Lees meer

LeBron James op NBA 2K19 Anniversary Edition-cover Sushi Striker: The Way of Sushido
0

Reacties op: Details over tweede deel Han Solo-seizoen voor Star Wars: Battlefront 2 bekend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.