Rare maakt details over endgame en systeemeisen voor Sea of Thieves bekend | Gamer.nl

Rare maakt details over endgame en systeemeisen voor Sea of Thieves bekend | Gamer.nl

Ontikkelaar Rare heeft meer details gedeeld over de endgame-ervaring en pc-systeemeisen in Sea of Thieves.

De endgame waarover Rare het heeft in een interview met Eurogamer, slaat op activiteiten die naar de voorgrond treden wanneer het behalen van hogere levels niet meer het voornaamste doel is van het spel.

End game-activiteiten en -content luiden als volgt:

  • A Pirate Cove for Pirate Legends
  • Tavern of Legends
  • Legendary Voyages
  • Legendary Outfits
  • Skeleton Forts

Als een speler de rank “Pirate Legend" heeft gehaald, krijgen ze toegang tot een geheime omgeving. Vanaf deze plek kan de speler op legendarische reizen gaan door deze te kopen. Deze reizen zijn het langst, het moeilijkst en vergelijkbaar aan raids, zo zegt design directeur Mike Chapman. Daarnaast kunnen er in de geheime Pirate Cove ook nog legendarische outfits worden gekocht.

Media has no description

Rare heeft ook aangekondigd dat na de launch een rank van Legendary Captain beschikbaar wordt gesteld. Hiermee kan de speler zijn eigen schuilplaats en schip vrijspelen.

Systeemeisen

Rare heeft ook de systeemeisen vrijgegeven voor pc, voor zes verschillende combinaties van fps en resolutie. Zo is te zien dat men het spel nog kan spelen met een geïntegreerde gpu op de allerlaagste setting. Vanaf de hoogste optie, 4K met 60fps, is i7 proce or, 16GB aan RAM-geheugen en een Nvidia GTX 1080Ti of AMD Radeon RX Vega 64 vereist. Het is nog niet bekend of het spel is vastgezet op een maximum van 60 fps. Bekijk hieronder alle systeemeisen.

De game komt 20 maart naar pc en Xbox One. Laatst heeft een datamine uitgewezen dat een kraken mogelijk in het spel zal zitten.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou