Details eerste seizoensevenement Fallout 76 onthuld

Details eerste seizoensevenement Fallout 76 onthuld

In het eerste seizoensevenement van Fallout 76 moeten spelers de robots van het dorp Helvetia helpen om een feest te organiseren. Ook wordt de nieuwe update, die vanaf morgen beschikbaar is, besproken door Bethesda.

Bethesda heeft in een blogpost aangekondigd dat spelers vanaf 19 maart kunnen deelnemen aan het Fasnacht Parade-evenement in Fallout 76. Dit feest werd elk jaar georganiseerd in het dorp Helvetia, waar bewoners het einde van de winter vierde door maskers te dragen en het houten Old Man Winter-beeld te verbranden. Hoewel de dorpsbewoners tegenwoordig al lang vergaan zijn, hebben trouwe robots de jaarlijkse traditie van de Fasnacht Parade doorgezet.

Tijdens het tijdelijke evenement is er een nieuwe missie beschikbaar in Helvetia, waarin spelers de Master of Ceremonies moeten helpen om de winkeliers van het dorp te vinden en te ondersteunen bij het organiseren van het feest. Spelers moeten onder andere decoraties uitzoeken, ongedierte uit de weg ruimen en een deuntje spelen op het podium.

Fallout 76

Nadat alle voorbereidingen voor het feest zijn getroffen, marcheren de robots door het dorp en is het de taak van de spelers om de parade te beschermen tegen vijanden. Na afloop van het evenement hebben spelers de kans om als beloning een zeldzaam Fasnacht-masker te krijgen. De missie is beschikbaar tot en met 26 maart en kan meerdere keren worden voltooid.

Naast het eerste seizoensevenement heeft Bethesda ook nieuws over de volgende update van Fallout 76. Patch 7 introduceert de eerste content van de Wild Appalachia-uitbreiding, waaronder nieuwe systemen om te kunnen brouwen en distilleren en een aantal missies. Ook worden er een aantal problemen in het spel verholpen, zijn er aanpassingen aan Energy- en Heavy-wapens en kunnen spelers straks meer objecten plaatsen in hun C.A.M.P.. De Fallout 76-update wordt 12 maart uitgebracht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

volgens mij is deze game aardig dood, toch? zijn er nog mensen die het spelen en zo ja, echt met plezier?

0
test

Leuk voor die 3 mensen die nog spelen.

0

Aanbevolen voor jou