Details Destiny-update 1.0.1 bekendgemaakt | Gamer.nl

Details Destiny-update 1.0.1 bekendgemaakt | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Spelers dienen de update te downloaden voordat de game voor het eerst gestart wordt. De update brengt veranderingen in gamestabiliteit, de user interface, maps, wapens, activiteiten, uitdagingen, builds en talenten.

De skills die een subkla e vergrendelen zijn verwijderd, evenals de volgorde waarin de skills vrijgespeeld moeten worden. Per kla e zijn diverse aanpa ingen gedaan aan skills en schermeffecten.

Munitie heeft nu een maximale capaciteit van 999. Bugs met betrekking tot magazijngrootte weergave zijn verholpen. Het wi elen van wapens uit de inventaris kost nu 50% munitie in PvE. Voor diverse soorten wapens zijn tevens aanpa ingen gedaan.

Daarbij zijn veranderingen gedaan aan onder meer de experience en Crucible Marks-drops in PvP. Spelers kunnen nu vanaf level 4 (in plaats van 6) premiejagen en er zijn een aantal technische bugs verholpen. De complete lijst met veranderingen is hier te vinden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou