Details datapack 3 voor PES 2016 onthuld | Gamer.nl

Details datapack 3 voor PES 2016 onthuld | Gamer.nl

Konami Digital Entertainment heeft details onthuld van de datapack 3 voor Pro Evolution Soccer 2016. De nieuwe gratis datapack is vanaf vandaag beschikbaar. 

De datapack voegt inhoud toe gebaseerd op de UEFA Euro 2016, waaronder nieuwe team licenties en de Stade de France. Daarnaast worden er met de update nieuwe speler gezichten en schoenen toegevoegd. De pack bestaat uit vijftien nieuwe kits die onderdeel uitmaken van de UEFA Euro 2016-kampioenschappen. De kits van onder andere Frankrijk, Turkije, IJsland, Portugal en Engeland zijn verbeterd. De club kits van onder andere FC Groningen en Willem II zijn ook vernieuwd.

De huidige standen van de spelers worden met de nieuwe pack ook geüpdatet. Door middel van het Player ID- en Team ID-systeem worden de bewegingen van elke speler overgenomen uit de realiteiten en staan spelers in de game in hun geprefereerde formaties. De statistieken over elke speler worden per week geüpdatet. Als laatst voegt de nieuwe pack ook nieuwe schoenen aan het spel toe, waaronder de Hypervenom Phantom II van Nike. Er zijn ook twee nieuwe voetballen beschikbaar.

Spelers die PES 2016 in bezit hebben, ontvangen de nieuwe gratis inhoud vandaag automatisch. Op 10 juni wordt extra content uitgegeven in de vorm van gratis kits voor Engeland, Frankrijk, Kroatië, Turkije en Portugal. 

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou